Nieuws

Nieuws

De Nintendo Switch Oled Pro voorraad, releasedatum en kopen

Inmiddels weten we steeds meer over de Nintendo Switch Oled Pro. Zo heeft het hoogstwaarschijnlijk een groter scherm, snellere hardware voor de next-gen games en zal de batterij langer meegaan. In dit artikel houden we alles bij over de geruchtenmolen en feiten omtrent de nieuwe Nintendo Switch Oled (Pro).

ConsoleKings aanbiedingen verzameld weeknummer 22-2021

Wekelijks nemen jullie mee in een update over alle aanbiedingen die je moet weten. Dit doen wij door middel van een selectie van de grootste webwinkels van Nederland. Missen jullie wat aan de lijst? Laat het ons gerust weten, dan nemen we hem op in het aanbiedingen overzicht.

PlayStation 5 VR2 (PS5 VR2) in 2022 beschikbaar

Sony heeft de komst van PSVR 2 voor de PS5 bevestigd. Virtual Reality komt daarmee officieel naar de PS5. Maar de PSVR 2 wordt niet meer in 2021 verwacht. Pas in 2022 zal de PlayStation 5 VR2 beschikbaar zijn.

Max Verstappen en Charles Leclerc f1 game

PlayStation 5 F1 2021 kopen? En alles wat je moet weten over PS5 F1!

Formule 1 is en blijft wereldwijd enorm populair. Ook voor game consoles komen elk jaar nieuwe F1 games uit. Onlangs is het nieuwe Formule 1-seizoen weer begonnen met vele interessante races. Deze zomer kun je die races ook zelf weer gaan naspelen op de PS5.

Externe Schijf voor je PS5 of Xbox Series

Er komen steeds meer producten op de markt voor de nieuwe Next Gen consoles. Waaronder dus ook externe opslag. Veel gamers zitten nu al met 15-25 premium games te kijken hun diskspace en dan moeten we nog minimaal “6-7 jaar” tot de nieuwe modellen op de markt komen.