Far Cry 6 gameplay eerste beelden worden getoond door Ubisoft

far cry 6 gameplay word getoond op 28 mei
De Far Cry 6 gameplay wordt voor het eerst officieel getoond op 28 mei. Dit alles door een livestream welke te volgen is op Youtube. Maar wat kunnen we verwachten van deze Next Gen consolegame?

Snel Navigeren

Wanneer livestream Far Cry 6 gameplay

Na de eerste kennismaking met de gametrailer die bij ons enorme indruk maakte geeft Ubisoft aanstaande vrijdag 28 mei 2021 de eerste gameplay beelden van Far Cry 6 vrij. Dit alles zal gebeuren op de livestream van Ubisoft.

Wat weten we al over Far Cry 6?

Far Cry 6 één van langst lopende open-world shooters! Speelt zich af in de fictieve Caribische natie Yara wiens mensen in de strijd zijn met zijn dictator Antón Castillo, gespeeld door Giancarlo Esposito. Jij, als een revolutionair genaamd Dani Rojas zal meedoen aan de opstand. Geholpen door een Weiner hond in een rolstoel genaamd Chorizo. Verder is er nog bekend dat de zoon van Antón Castillo betrokken wordt in het regime en dingen moet doen voor ze vader waar hij nog niet zo zeker van is.

Release datum van de game

Op dit moment is het nog onbekend wanneer de release datum van Far Cry 6 is. Maar volgens sterke geruchten zal het voor 2022 zijn. Hopelijk weten we na de gameplay bekendmaking meer.

Game impressie van Far Cry 6

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties