Nintendo Switch Oled prijs

Snel Navigeren

Nintendo Switch Oled prijs

De Nintendo Switch Oled prijs is iets hoger als zijn voorganger uit 2019. De adviesprijs bedraagt zo’n 365 euro, maar door het wereldwijde chiptekort zien wij de prijzen bij webwinkels oplopen tot wel 500 euro. Het 7 inch Oled scherm is net wat groter als zijn voorganger en de kleuren zijn daardoor ook intenser. Daarnaast beschikt hij over het dubbele geheugen met 64 GB waardoor hij zeker wel het geld waard is. Ook heeft hij een stevigere standaard waar tevens een LAN poort zit ingebouwd. Hiermee kun je gamen zonder last te hebben van vertraging. Het LAN netwerk kan namelijk hogere snelheden halen als WIFI.

Nintendo Switch Oled prijs in combinatie met een game bundel

Bij de grotere webshops en elektronica of game winkels zie je dat de Nintendo Switch Oled prijs nog voordeliger kan. Dit komt omdat zij de console combineren met een populaire game. Een voorbeeld hiervan is de Mario Kart editie die je kunt krijgen rond de 434,99. Deze beschikt over de game Mario Kart Deluxe en 4 joy con controllers. Daarnaast zitten er ook nog twee stuurtjes en twee controller grips bij. Om het helemaal af te maken kun je hem ook nog opbergen in de prachtige Nintendo Switch Oled beschermhoes. Om de console mooi te laten blinken zit er ook nog een speciale poetsdoek en screenprotector bij. Je kunt meteen beginnen met gamen op de Nintendo Switch Oled

Waar is de prijs van de gameconsole op gebaseerd?

De Nintendo Switch Oled prijs is afhankelijk van de materialen die je koopt. De standaard versie zit rond de 400 euro. Echter kun je natuurlijk ook profiteren van combinatie bundels met bijvoorbeeld extra joy con controllers of een classic controller. Tevens zijn er ook limited editions van diverse games die net iets duurder zijn, maar wel van een uniek design voorzien zijn. Natuurlijk kun je er ook allerlei accessoires bijkopen. Zo is een van de meeste verkochte de extra SD kaart die je via de officiële Nintendo store kunt kopen populair.

Nintendo Switch Oled aanbieding met extra scherpe prijs

Nu de feestadgen er weer aankomen zal de Nintendo Switch Oled prijs in combinatie met games of extra controllers gaan dalen. Dit alles natuurlijk om tijdens deze dagen zoveel mogelijk te verkopen. Ook zijn er diverse winkels die tijdens deze dagen een kortingscode hebben. Zo kan je ook alleen de console komen. Het is wel verstandig om de actuele Nintendo Switch voorraad in de gaten te houden. Door het chiptekort en de stijgende logistieke kosten is er maar een beperkte voorraad beschikbaar. Wij houden dit uiteraard nauwlettend in de gaten voor jullie. Ook zullen wij een update plaatsen wanneer er leuke combideals komen. De verwachting is dat dit jaar nog vele varianten en bundels zullen gaan volgen.

nintendo switch prijs

Nintendo Switch Oled prijs met extra controllers

De prijs voor de Nintendo Switch Oled is gebaseerd op de game console inclusief 2 joy con controllers. Eventueel zou je er nog 2 bij kunnen kopen voor ongeveer 67,95. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de klassieke controller lost aan te schaffen. Deze koste 65 euro ongeveer en veel gamers gebruiken deze voor spellen waarbij ze gewend zijn deze met een klassieke controller te spelen. Het voordeel van losse controllers kopen is dat je zelf de kleur kunt bepalen. Zo zijn de joy con controllers verkrijgbaar in diverse neon kleuren.

Hoe kun je besparen op de beste prijs?

Je kunt het meeste besparen op de prijs van de Nintendo Switch Oled door dit te combineren met games of accessoires. Dit zie je al met de speciale editie van Mario Kart 8 Deluxe die slechts 20 euro duurder is. Wanneer je de game zelf moet kopen ben je 55 euro kwijt. Op deze manier heb je dus 35 euro bespaard. Daarnaast zit hierbij dan ook een starterskit van 39,99 die je vervolgens ook nog eens niet hoeft aan te schaffen. De extra controllers en de game zelf zorgen ervoor dat je onderaan de streep dus een heel stuk voordeliger uit bent.

Online de beste Nintendo Switch Oled prijs

Online kun je vaak de goedkoopste prijs voor deze game console. Dit komt doordat een grote aanbieder vaak geen fysieke winkel heeft. Op deze manier heeft hij of zij dus ook lagere kosten qua huur, personeel en gas en stroom. Dit zorgt ervoor dat zij vaak net wat meer marge op de prijs hebben. Daarnaast is de verkoop ook nog eens sneller te realiseren. Doordat je direct vanuit het magazijn verzend is het meestal de volgende dag al in huis. Een ondernemer met een winkel krijgt vaak maar 1 a 2 keer per week een levering. De verzendkosten in Nederland zijn erg laag en sommige aanbieder hanteren ook nog eens geen verzendkosten. Tevens kun je vaak ook een pre order plaatsen waardoor je nooit meer te laat bent.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Snel Navigeren

De laatste updates